Kurvers ADS Benelux B.V.

J.F. Kennedylaan 236b

5981 WX Panningen (NL)

 

T +31 (0)77-307 58 11

F +31 (0)77-307 58 11

M +31 (0)6-217 00 645

E-mail Johan@kurvers-ads.nl

Allround Service Monteur

Kurvers-ADS, gevestigd in Panningen, is expert in mechanische aandrijftechniek. Wij leveren totaaloplossingen met de combinatie van topkwaliteit aandrijftechnische componenten én aanverwante services. Specialistische kennis, klantgerichtheid en de absolute wil om de verwachting van de klant te overtreffen, zijn waarden die wij koesteren en blijven ontwikkelen. Sinds 2023 zijn wij onderdeel van Axel Johnson International, een Zweedse industriële groep bestaande uit 150 sterke bedrijven, onderverdeeld in 6 competitieve business groups

Om onze groei op het gebied van service en onderhoud in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een allround service technicus, die plezier beleeft aan het oplossen van uitdagende problemen om de productiviteit van onze klanten te optimaliseren.

Onze ideale Allround Service Monteur is:

  • In het bezit van een MBO 4 diploma Installatietechniek, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  • in staat Nederlands te spreken én te begrijpen;
  • ervaren in elektrotechnische en mechanische werkzaamheden;
  • op de hoogte van NEN- en installatievoorschriften;
  • VCA gecertificeerd en is een heer in het verkeer;
  • bereid om periodiek storingsdienst op zich te nemen (1 week per 6 weken);
  • klant-, oplossings- én servicegericht;
  • bovengemiddeld flexibel
  • zowel zelfstandig als in teamverband een sterspeler.

Wat ga je doen:

Verrichten van onderhoud en reparaties aan technische installaties en machines; opsporen en verhelpen van storingen; installeren en uitlijnen van tandwielkasten; adviseren van klanten over mogelijke oplossingen; rapporteren over de werking van installaties aan klant en/of Manager Operations; afstemmen van de precieze werkzaamheden met klant; controleren van de conditie en werking van (onderdelen van) de installatie; melden van werksituaties die nadelig kunnen zijn voor arbeidsomstandigheden of milieu, op basis van richtlijnen VCA; opruimen van de werkplek en afvoeren van afval.

Wij bieden je:

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie; een informele werksfeer in een team van ervaren, deskundige en gezellige collega’s; Salaris én aansprekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals sponsoring in jouw sport); de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen; Spreken de charmes van een familiebedrijf, met de voordelen van een grote industriële groep jou aan en wil je graag werken voor een bedrijf met passie voor techniek? Dan is deze functie iets voor jou!