Diensten

 

Onderhoud- reparatie- revisie

Zoals bij de meeste van u bekend, bestaan mechanische aandrijvingen uit verschillende delen, welke aan slijtage onderhevig zijn. Tevens is de levensduur van deze delen aan grenzen gebonden.

Concluderend is dus elke mechanische aandrijving vroeg of laat aan revisie of onderhoud toe om bedrijfszeker te blijven. Meerdere oorzaken kunnen een verminderde werking c.q. uitval veroorzaken. Uiteindelijk kan vervanging of reparatie noodzakelijk zijn. Onze ervaring is dat nog steeds veel aandrijvingen voortijdig aan de kant worden gezet, terwijl er nog voldoende alternatieven bestaan.Een revisie of aanpassing kan eventueel veel efficiënter of rendabeler zijn. Periodiek en preventief onderhoud kan deze ongewenste problemen voorkomen. Tijdig onderhoud zal de levensduur van uw aandrijving verlengen. Onderhoud is dus een onderdeel in de continuïteit van het productieproces. Uit ervaring weten we dat de wens van elke klant is om zo lang mogelijk door te draaien, zonder stilstand van het productieproces. Door een goede samenwerking tussen de monteurs en leveranciers is ADS in staat klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen u dan ook zoveel mogelijk tegemoet komen.

En samen zullen wij proberen tot een oplossing te komen om het productieverlies zo klein mogelijk te houden.

 

 

Reparatie

 

Ondanks goede revisie en onderhoud is het natuurlijk altijd mogelijk dat een reparatie noodzakelijk is.

Ook op dit gebied hebben wij voldoende ervaring en expertise in huis. Wij bezitten een gedegen kennis van deze producten,

opgedaan bij de producenten en door vele jaren aan ervaring binnen de dienstverlening in deze sector.

Onze onderneming heeft zich toegespitst op mechanische overbrengingen van diverse typen en merken.

Ons zeer brede segment omvat o.a.:

tandwielkasten, variatoren, wormwielkasten, schakelbare koppelingen, planetaire kasten, enz., enz.

Verder ligt onze ervaring bij de merken: PIV, Brevini power transmission, Flender, Hansen transmissions, Tandler

Nord, SEW eurodrive, Lenze, Bonfiglioli, Rossi, Ortlinghaus koppelingen, Graessner, Fairchild, Linkbelt.

 

 

 

Onderdelen

 

Goede service kan niet gegarandeerd worden zonder levering van originele onderdelen.

ADS is merk onafhankelijk en heeft goede contacten met diverse leveranciers van variatoren en tandwielkasten en koppelingen. Hiermee zijn goede afspraken gemaakt zodat een snelle en correcte levering mogelijk is, met vanzelfsprekend originele onderdelen. Zelf hebben wij ook de meest essentiële onderdelen op voorraad, zodat wij u altijd snel van dienst kunnen zijn. Voor al onze leveringen gelden de leveringsvoorwaarden van FME/CWM. Op verzoek sturen wij deze graag naar u toe.

Voor meer informatie willen wij u verwijzen naar de leveringsvoorwaarden.